zoekligt.nl
Internet marketing voor het MKB

Internet marketing, zoekligt

 

Interim consultancy door zoekligt internet marketing

Wat kan zoekligt internet marketing voor u betekenen?

Interim consultancy zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing is een buitengewoon veranderlijk en creatief vakgebied. Nieuwe internet marketing inzichten en mogelijkheden ontstaan bijna dagelijks, wat vandaag waarheid is kan morgen achterhaald zijn. In dit licht is het essentieel van de laatste internet marketing ontwikkelingen op de hoogte te blijven en daar waar interessant toe te passen. Niet alleen op het gebied van zoekmachine marketing maar ook op het gebied van concurrentieanalyse. Een goed gerichte en getimede actie kan enorme impact hebben en concurrentieverhoudingen zomaar veranderen. De kleine creatieve ondernemer is hier duidelijk in het voordeel en ze zijn met velen!

Zoekligt kijkt graag mee in uw keuken, ontwikkelt samen met u nieuwe recepten en verfijnt oude. We proeven ook regelmatig in andere restaurants om inspiratie op te doen. En als uw chef ziek is koken we gewoon mee!

Interim consultancy opdrachten, een paar voorbeelden:

  • opzetten van een online wervingscampagne voor franchisenemers in Duitsland
  • opzetten van een actiewebsite voor gedroogd en gerookte visproducten in het Verenigd Koninkrijk voor een Afrikaanse visproducent
  • opzetten van een online marketing campagne voor een groep van sportscholen in Nederland

Wilt u weten wat zoekligt internet marketing op het gebied van interim consultancy voor u kan betekenen? Neem dan nu contact op!