zoekligt.nl
Internet marketing voor het MKB

Internet marketing, zoekligt

 

Us en zoekligt internet marketing

De mensen achter zoekligt internet marketing

Olivier Schwaanhuyser, 38 jaar. Na mijn studie communicatie heb ik veel ervaring opgedaan in het werkveld marketing-communicatie-organisatie. Olivier Schwaanhuyser-Zoekligt internet marketing

Sinds 1998 heb ik veel opdrachten gedaan op het snijvlak van marketing & Internet.

Ik zie mezelf als een all-rounder met een Internet Marketing specialisatie. Vanuit de business kan ik de wens vertalen naar online: een (actie)site, koppeling back-office, werkprocessen, communicatie met de klant, en natuurlijk een online campagne.

Mijn expertise ligt op het gebied van Internet marketing en strategie. Ik heb meer dan 10 jaar Internet marketing ervaring en help organisatie met het vertalen van business requirements naar online concepten.

Omdat ik graag naar het totaalplaatje kijk, werk ik vanuit de business en neem ik alle facetten van internet marketing mee in het eindresultaat: actie- of corporatesite, online campagne, sales en conversie, meetbaarheid voor de Return on Investment, en de standaard aandachtspunten zoals zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverstising.

Parallel aan de opdrachten die ik doe, is een van de aandachtspunten vaak het gat dichten tussen IT en marketing.  Mijn rol daarin is vaak dat ik beide talen spreek en zo de twee partijen dichter bij elkaar kan brengen.
 
Mijn interimklussen doe ik veelal voor de grotere, soms complexe organisaties. Meestal met een eigen IT-afdeling en de daarbij behorende werkprocessen. De afgelopen jaren heb ik gewerkt voor onder andere Postbank, Agis Zorgverzekeringen, Tiscali (nu Telfort) en Route Mobiel.

Daarnaast doe ik kleinere internet implementatie en adviesopdrachten voor het MKB. Ik help het MKB stappen verder met hun internet strategie. Het gaat dan niet alleen om plannen, maar ook hulp bij conceptontwikkeling, bouw, test en implementatie van Internet initiatieven zoals (actie)sites, emailcampagnes, zoekmachine optimalisatie, online advertising en verbeteren van de conversie.

Wilt u weten wat zoekligt internet marketing op het gebied van internet strategie voor u kan betekenen? Neem dan nu contact op!